Política

Camps convoca aquest dilluns una nova reunió del consell executiu del PP valencià

La crisi oberta entre València i Madrid s'intensifiquen. La reunió arriba tres dies després que Rajoy ordenés suspendre de militància Ricardo Costa

El president del PP al País Valencià, Francisco Camps, ha convocat per aquest dilluns una reunió extraordinària del comitè executiu del partit segons ha informat la formació en un comunicat.

Aquest comitè constarà d'un únic punt del dia, que serà l'informe del mateix president valencià. La reunió tindrà lloc a la seu del partit a València.

L'últim comitè executiu dels populars valencians es va celebrar el 13 d'octubre passat, moment en què es va acordar cessar temporalment de les seves funcions el secretari general del PP al País Valencià, Ricardo Costa.

La reunió s'ha convocat dos dies després que la direcció estatal del PP decidís divendres suspendre "cautelarment" de militància a Costa per la seva "actitud". Aquesta decisió va ser adoptada després que Costa es presentés com a "secretari general" i assegurés que la direcció estatal no li havia notificat "cap tipus de citació" i que si no ho feien, havien de ratificar la seva gestió. La reacció no es va fer esperar i un parell d'hores després Rajoy el suspenia de militància.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.