Política

Puig adverteix que CiU rebutjarà els pressupostos de l'Estat si s'apugen els impostos

El secretari general adjunt de CDC ha criticat la política econòmica del govern espanyol, que ha definit com "erràtica, incongruent, molt contradictòria i irresponsable"

El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Felip Puig, ha dit que CiU no recolzarà els Pressupostos Generals de l'Estat si el govern espanyol apuja els impostos per atenuar el dèficit públic.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Puig ha criticat durament la política econòmica del govern, que ha definit com "erràtica, incongruent, molt contradictòria i irresponsable", fins al punt d'"estar hipotecant el futur dels pròxims pressupostos públics".

"Ja hem explicat al govern que amb l'acord de finançament que s'ha aconseguit i que retalla les nostres expectatives, amb les polítiques econòmiques que està tenint i amb la incapacitat de gestionar la crisi econòmica, no pot comptar amb CiU mentre no hi hagi una rectificació de 180 graus", ha indicat Puig.

El diputat de CiU ha assegurat, en aquest sentit, que els socialistes "no estan preparats per gestionar la crisi".

El PSOE, ha afegit, "ha gestionat sempre des de l'abundància", de manera que ara que "ha dilapidat" tot el superàvit acumulat els últims anys i "ha regalat tots els diners de forma irresponsable", llança "precipitadament" propostes com congelar el sou dels funcionaris i apujar els impostos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.