Política

Tremosa recorda que PSC, PSOE i PP porten "30 anys votant junts" a Madrid "contra tot allò que afecta Catalunya"

Segons Tremosa, "no cal" reformar la Constitució com demana Vidal-Quadras, ja que els governs de PP i PSOE ja s'han preocupat de buidar de contingut la definició de "nacionalitat històrica"

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, no s'ha mostrat sorprès davant la proposta d'Aleix Vidal-Quadras (PP) de suprimir el concepte de nacionalitats de la Constitució, ja que segons ha dit, tant PP com PSOE sempre han defensat un "model centralista d'Estat".

Tremosa ha anat més enllà, i ha assegurat que PP, PSOE i també PSC "porten 30 anys votant junts contra tot pel que fa a la carpeta catalana, com un sol home", ha dit. En aquest sentit, el candidat convergent ha considerat "més sincer i coherent" el Partit Popular, que "vota el mateix a Catalunya i Madrid", que no pas el partit socialista, que "aquí diu una cosa, a Aragó una altra i a Madrid una tercera".

A més, segons Tremosa, "no cal" reformar la Constitució com demana Vidal-Quadras, ja que els governs de PP i PSOE ja s'han preocupat de buidar de contingut la definició de "nacionalitat històrica".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.