Política

Mas reivindica la T1 com a fruit dels acords de CiU amb el govern d'Aznar

Assegura que el Pacte del Majestic va aportar molts beneficis per a Catalunya

El president de CiU,  Artur Mas, ha assegurat aquest dilluns que la T1 de l'aeroport del Prat és fruit del Pacte del Majestic, els acords a què la federació nacionalista va arribar amb el PP de José María Aznar. A més de reivindicar els beneficis per a Catalunya d'aquell pacte amb els populars, el líder de CiU ha aprofitat per criticar al govern espanyol la falta de planificació de noves obres importants.

En roda de premsa, Mas ha celebrat que aquest dimarts s'inauguri una infraestructura molt important per a Catalunya, producte de l'acord entre CiU i el PP liderat per Aznar, i ha remarcat que la federació sempre ha remarcat els beneficis que va tenir el pacte per a Catalunya. "No podem renegar de coses que han estat clarament positives", ha dit. Amb tot, Mas ha diferenciat el primer pacte del segon, quan Aznar tenia majoria absoluta i es va convertir en un "governant intractable".

El líder convergent ha remarcat que tots es posaran medalles en la inauguració de la nova terminal del Prat, i ha citat en concret el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el de la Generalitat, José Montilla. "Nosaltres ens sentim modestament protagonistes, fins i tot protagonistes principalíssims", ha remarcat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.