Política

Badia veu "prematura" la petició d'ERC de no avalar Vidal-Quadras com a vicepresident de l'Eurocambra

Per Carod-Rovira, els socialistes no poden votar una de les persones que més ha fet en contra dels interessos culturals i lingüístics de Catalunya

La candidata del PSC a les europees, Maria Badia, considera "una mica prematura" la petició que ha fet ERC als socialistes que no avalin el popular Alejo Vidal-Quadras com a vicepresident del Parlament Europeu (PE), si bé ha subratllat que, "personalment", no té "ganes" de fer-ho.

  El vicepresident del govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, va demanar aquest dijous a la nit als candidats del PSC que abans que finalitzi la campanya electoral es comprometin a no tornar a votar el candidat del PP Alejo Vidal-Quadras com a vicepresident de l'Eurocambra.  Per Carod, els socialistes no poden votar "una de les persones que més ha fet en contra dels interessos culturals i lingüístics de Catalunya".

En declaracions als periodistes, Badia ha indicat que aquesta proposta és una mica "prematura", ja que ha de ser el Partit Popular Europeu qui proposi l'eurodiputat per ocupar el càrrec, cosa que encara no s'ha decidit que s'hagi de produir.

La cap de llista socialista ha remarcat, en qualsevol cas, que ella, a títol personal, no té "ganes" d'avalar Vidal-Quadras com a vicepresident de l'Eurocambra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.