Política

Zaragoza rebutja ajuntar eleccions i diu que Homs "està molt acostumat a mentir"

El secretari d'Organització del PSC ha insistit que perquè no hi hagi eleccions anticipades CiU ha de votar a favor dels pressupostos

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha rebutjat aquest dilluns que se celebrin al mateix moment eleccions del Parlament i comicis espanyols i ha assegurat que el parlamentari de CiU Francesc Homs "està molt acostumat a dir mentides".

D'aquesta manera ha replicat les paraules d'Homs, que aquest diumenge, va alertar que el PSOE estaria pensant en "espanyolitzar" les eleccions catalanes avançant les eleccions al Congrés dels Diputats a la tardor de 2010 per fer-les coincidir amb els comicis al Parlament. "És una actitud entre ridícula i patètica", ha assegurat Zaragoza, al temps que creu que és perquè la federació nacionalista està inquieta.

Pressió perquè CiU voti a favor dels pressupostos
"Si li preocupa tan a CiU que hi hagi eleccions anticipades l'únic que ha de fer és votar a favor dels pressupostos i això no passarà", ha dit.

Zaragoza ha ironitzat sobre les declaracions d'Homs: "Té una informació del què passa a Espanya profunda i intensa perquè és un polític d'alçada i té unes grans fonts d'informació". "Nosaltres convocarem les eleccions quan toquen a final de mandat i la identitat de les eleccions pròpies separades d'altres ho tenim clar", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.