Política

Com a mínim 25 morts en un atemptat contra un concorregut basar al Pakistan

En una altra explosió davant d'una escola a Peshawar, un nen de sis anys ha mort i set persones més han resultat ferides

Com a mínim 25 persones han mort i desenes més han quedat ferides aquest dilluns en un atemptat suïcida perpetrat contra el basar de Qissa Jwani, a Peshawar.

El suïcida ha detonat la càrrega que portava entre els assistents a una concentració convocada per Jamaat e Islami per protestar pels talls d'electricitat. L'explosió ha passat davant d'una botiga de dolços situada prop de la comissaria de Kabli, dins del basar Qissa Jwani de Peshawar, segons ha informat la cadena pakistanesa Geo TV citant fonts de la Fundació Edhi, una ONG local.

Els ferits han estat traslladats a l'Hospital Lady Redding, on s'ha declarat l'emergència i la policia ha acordonat la zona.

Entre els morts hi hauria el vicesuperintendent de la policia Gulfat Hussein i el diputat de districte Naib Amir, del partit Jamaat e Islami.

Aquest mateix dilluns un nen de sis anys ha mort i set persones més han resultat ferides, cinc de les quals també menors, per una explosió registrada davant d'una escola de Peshawar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.