Política

Corea del Nord "perdona" dues periodistes nord-americanes

Bill Clinton viatja per sorpresa al país asiàtic i s'entrevista amb el seu líder, Kim il-Jong

El líder nord-coreà Kim Jong Il ha concedit avui un "perdó especial" a les dues periodistes nord-americanes que van ser arrestades quan es trobaven fent un reportatge a la frontera nord-coreana amb la Xina i que després van ser condemnades a 12 anys de treballs forçats, en el marc de la visita sorpresa de l'expresident estatunidenc Bill Clinton al país, ha informat l'agència de notícies oficial nord-coreana KCNA.

Aquesta decisió es produeix després de la visita que aquest dimarts ha fet Bill Clinton al país, que s'ha reunit amb el líder nord-coreà per discutir l'afer. L'expresident nord-americà va fer na visita sorpresa a Corea del Nord per intentar que les dues periodistes fossin posades en llibertat.

L'agència de notícies oficial nord-coreana, KCNA, ha dit que Clinton, que ha sopat amb Kim il-Jong, líder de Corea del Nord, ha transmès a aquest últim un missatge verbal de Barack Obama, una informació que la Casa Blanca ha desmentit d'immediat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.