Política

Garzón demana a l'Ajuntament de Badalona informació sobre un solar

L'alcalde assegura que a la seva ciutat no ha passat res que hagi de preocupar els veïns

L'Audiència Nacional ha requerit avui a l'Ajuntament de Badalona informació sobre un solar sense edificar del municipi, en relació amb l'operació anticorrupció Pretòria del jutge Baltasar Garzón per suposada corrupció urbanística, segons ha informat l'alcalde del municipi, el socialista Jordi Serra.

Serra ha mostrat la seva predisposició a col·laborar amb la justícia i ha dit que, si es descobreix que personal de l'Ajuntament o persones vinculades a la institució han comès irregularitats, actuarà amb la màxima contundència i es presentaran com a acusació particular. "Crec que hi ha comportaments que no han d'acceptar-se", ha etzibat.

L'alcalde s'ha mostrat tranquil, però no ha donat més detalls sobre la investigació, ja que hi ha secret de sumari decretat per Garzón.

Serra ha negat rotundament que aquest matí es registressin dependències municipals, com en un començament s'havia apuntat, i ha dit que el jutge només ha requerit informació sobre aquest solar i sobre la destinació que s'hi ha donat.

Serra ha enviat un missatge de tranquil·litat als veïns de Badalona, als quals ha dit que no sap què ha passat a Santa Coloma però que en a la seva ciutat  no ha passat res que els hagi de preocupar en relació a la gestió del sòl i dels diners públics. "Tot està més que garantit", ha afirmat.

Ha afegit que si hi hagués alguna relació entre els dos municipis pel que fa a la investigació "ja s'hauria vist". Després de ser preguntat sobre si l'Ajuntament badaloní mantenia alguna relació amb alguna de les empreses constructores implicades, ha afirmat que de memòria no coneix aquesta informació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona