Política

Hereu anuncia que es presentarà a la reelecció com a alcalde de Barcelona

L'alcalde barceloní ha dit que tot i que el PSC fa 30 anys que governa a la Ciutat Comtal, ha precisat que tant ell com el seu equip només en porten tres

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha anunciat aquest dimarts durant un esmorzar informatiu a Madrid que serà el candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. Hereu ha dit que tot i que el PSC fa 30 anys que governa a la Ciutat Comtal, ha precisat que tant ell com el seu equip només en porten tres.

La política no pot ser la mateixa que era el 1976 i per tant cal "adaptar les estratègies de futur". Hereu no té cap dubte que en aquest sentit seguiran liderant, perquè ha assegurat que té molta "confiança" en Barcelona.

Jordi Hereu es tornarà a presentar a les eleccions per tornar a ser reelegit, si els barcelonins li donen el seu suport, com a alcalde de la ciutat. Així ho ha manifestat en un esmorzar informatiu a Madrid, on ha assegurant que serà el candidat del PSC. Hereu ha explicat que per ell és molt important ser alcalde i de moment no es planteja cap altre horitzó polític.

En "pocs dies" es licitarà l'estació de la Sagrera
Durant el seu discurs, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha situat les dues infraestructures que permetran a Barcelona créixer i connectar-se al món. En primer lloc ha assegurat que l'estació de la Sagrera que "ens ha de connectar amb Europa" estarà licitada "en pocs dies".

Sobre l'aeroport del Prat, Hereu creu que l'Ajuntament hi ha de participar perquè existeix una llei que així ho reconeix. Així com també es reconeix la participació de la Generalitat i també de l'Estat, perquè, per Hereu, el sistema aeroportuari ha de ser una xarxa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.