Política

UPyD es personarà en la causa que investiga els atacs a Rosa Díez a la UAB

La Fiscalia General de l'Estat va reclamar a la Fiscalia de Barcelona que estudiés els fets

UpyD ha anunciat que es personarà en la causa que investiga els atacs que va rebre la seva portaveu Rosa Díez durant una conferència a la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La líder del partit va patir un intent de boicot per part d'un grup d'estudiants que van entrar per la força a la sala d'actes abans de la seva arribada. Els crits i insults van continuar fins que Díez va abandonar la facultat acompanyada per membres de la seguretat privada del centre.

Segons fonts del mateix partit, la Fiscalia General de l'Estat va instar la Fiscalia de Barcelona a estudiar la causa per esclarir els fets.

Díez ja es va dirigir al president de la Generalitat, José Montilla; al conseller d'Interior, Joan Saura; a la rectora de la UAB, Ana Ripoll, i al degà de la Facultat de Ciències Polítiques, Salvador Cardús, perquè iniciessin accions legals contra els atacants. El president del Congrés dels Diputats, José Bono, també va sol·licitar al fiscal general de l'Estat que investigués l'agressió a la diputada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.