Política

José Montilla, al Facebook

El president de la Generalitat ja té pàgina d'admiradors a la xarxa social més popular

El president de la Generalitat, José Montilla, ha estrenat aquesta setmana una pàgina d'admiradors al Facebook. En les primeres hores de funcionament, el president català ja té gairebé 800 seguidors que poden seguir de prop les activitats diàries de Montilla mitjançant fotos i vídeos.

A la web, el president explica en primera persona les seves aficions, a la vegada que hi recull les seves cites preferides, que són el proverbi xinès "No trenquis el silenci si no és per millorar-lo", i la frase de William Shakespeare "És millor ser rei del teu silenci que esclau de les teves paraules". Sobre els llibres preferits, es confessa "un gran seguidor de la novel·la negra".

Quant a les seves aficions, apunta que són "la política, llegir, viatjar i passar tot el temps possible amb els meus fills". També intenta "gaudir de la música, l'art i el teatre, sempre que puc". Pel que fa a la seva música preferida, és "tot tipus de música: clàssica, rock, pop", i també concreta que li "agrada molt anar a l'òpera". D'altra banda, diu que és "un gran seguidor de la novel·la negra", tot i que també té preferència pels llibres de viatges i l'assaig.

A la pàgina Montilla també destaca el lema de la seva campanya en les últimes eleccions al Parlament, Fets, no paraules. D'altra banda, l'àlbum de fotografies recull imatges d'ell mateix amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i amb el jugador de bàsquet Pau Gasol, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.