Política

El PSC veu Reagrupament com una alternativa a la falta de lideratge de Mas

Per als socialistes, el naixement de l'associació liderada per Carretero és la prova que ni CiU ni PPC són una alternativa real al tripartit

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat avui que la constitució de Reagrupament, el nou partit independentista liderat per l'exconseller d'ERC Joan Carretero, posa en evidència que ni CiU ni PPC són una alternativa real a l'actual govern de Catalunya.

En una entrevista a Catalunya Informació, Zaragoza ha afirmat que Reagrupament, que ahir va celebrar la seva assemblea nacional constituent, "és un partit de l'oposició", la creació del qual respon a la falta de lideratge del president de CiU, Artur Mas.

"Posa en evidència que no hi ha alternativa i que CiU està en crisi. Per això apareixen forces polítiques que intenten ocupar el seu espai. El senyor Carretero ho que deixa en evidència és la falta de lideratge de Mas", ha remarcat el dirigent socialista.

Exemple d'això, ha insistit Zaragoza, és que Carretero ha aconseguit atreure "molta gent" que havia militat en Convergència, com l'exconseller nacional de CDC Joan Fonollosa. Els socialistes, doncs, veuen Reagrupament com un partit de l'oposició, "confrontat" a l'actual equip de govern, que integren PSC, ERC i ICV-EUiA.

Preguntat sobre si Reagrupament podria ser un futur soci de govern del PSC, Zaragoza ha afirmat que no és un tema "plantejable", més encara tenint en compte que Carretero, exconseller de Governació, "ha demostrat en el seu comportament polític poca serietat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.