Política

Rajoy anuncia una reestructuració de l'àrea econòmica tot i que nega finançament irregular

Proposarà com a nou tresorer l'exministre de Sanitat José Manuel Romay Beccaría

El president del PP, Mariano Rajoy, ha valorat per primera vegada des que es va aixecar el secret del sumari del cas Gürtel la suposada implicació de determinats membres del seu partit en la trama corrupta. Rajoy ha anunciat que iniciarà una "reestructuració" de la tresoreria, gerència i tota l'àrea econòmica del PP, tot i que, acte seguit ha reiterat que el sumari demostra que no hi ha trama de finançament irregular del partit.

El primer pas en aquest nou model, que Rajoy no ha detallat, ha anunciat que proposarà com a nou tresorer l'exministre de Sanitat i expresident del Consell d'Estat, José Manuel Romay Beccaría.

Rajoy no ha volgut contestar dues preguntes claus durant aquesta compareixença davant la premsa a Sevilla on els populars celebren els vint anys del triomf de José Maria Aznar en el Congrés dels populars a la capital andalusa. El president del PP ha ignorat el que feia referència a si el PP seguirà pagant l'advocat defensor a Bárcenas, com feina fins el moment i si el diputat Jesús Merino, imputat com Bárcenas en el cas Gürtel, també li ha demanat la baixa com a militat

Rajoy ha "agraït" a Bárcenas que abandoni definitivament el càrrec de tresorer i de manera "irrevocable". Sobre la seva militància, Rajoy ha explicat que Bárcenas creu que d'aquesta manera es podrà defensar millor i fa "un servei al partit". Preguntat sobre si confiava en la innocència de Bárcenas, Rajoy s'ha limitat a dir que "tothom és innocent fins que es demostri el contrari", afegint que "nosaltres creiem plenament en la justícia i volem que la justícia actuï amb la major celeritat possible".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OCEANIA

Mor un pilot en xocar el seu helicòpter contra la teulada d’un hotel a Austràlia

BARCELONA
guerra a gaza

Els EUA envien un submarí a l’Orient Mitjà entre crides al diàleg per a un alto el foc

barcelona
GUERRA A EUROPA

Putin promet una resposta ferma a la incursió ucraïnesa

BARCELONA
política

Junts convoca un congrés per afermar-se com alternativa al PSC i refermar l’independentisme

barcelona

Pere Deulofeu, nou regidor del PSC a l'Ajuntament de Palamós

palamós
política

La CUP critica el “gir a la dreta” i el “retorn de la sociovergència”

barcelona
política

Més preocupats pel nou finançament que pel nou govern

barcelona
GUERRA A EUROPA

La incursió ucraïnesa s’estén a una altra regió de Rússia

BARCELONA
política

Junts retreu a ERC que hagi permès un govern “espanyolista” i dependent

Barcelona