Política

El PSC no veu perillar el tripartit per la manifestació contra el TC

El secretari general d’Economia i Finances, Martí Carnicer, reclama unitat d’acció de l’executiu, però no troba problemàtic que ERC surti al carrer

Després que ahir ICV confirmés que no assistirà a una manifestació abans que s’emeti la sentència del Tribunal Constitucional i que el vicepresident del govern anunciés que ERC sí que s’hi sumarà, des del PSC, el secretari general d’Economia i Finances, Martí Carnicer, ha fet una crida a “les postures unitàries”, perquè “sempre que els catalans hem negociat o ens hem posicionat davant d’alguna qüestió de forma unitària, hem aconseguit bons i millors resultats que per separat”. Amb tot, el número dos d’Economia ha deixat clar que “aquesta unitat em cosa de dir que s’hagi de traduir en una manifestació”.

Respecte al fet que el vicepresident del govern hagi defensat la necessitat de pressionar el TC des del carrer, Carnicer ha assegurat que la postura d’ERC en aquesta qüestió no afectarà la cohesió de l’executiu català: “el govern està fort i té les seves polítiques prou consensuades. Sincerament, no crec que hi hagi cap dificultat perquè pugui continuar funcionant així. Com a govern estem units”, ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.