Política

Tres morts i set ferits en un atemptat suïcida en una oficina de l'ONU al Pakistan

Els fets han tingut lloc en una zona cèntrica i residencial de la capital del país, Islamabad. L'explosió ha causat nombrosos danys materials

Almenys tres persones, entre elles un estranger, han mort aquest dilluns i set persones han resultat ferides per l'atemptat suïcida en unes oficines de l'ONU en una zona cèntrica residencial d'Islamabad, al Pakistan.

El suïcida ha fet explotar una càrrega explosiva d'uns set quilograms cap les 12.15 hora local (8h del matí hora catalana) a l'interior de l'oficina principal del Programa Mundial d'Aliments de les Nacions Unides.

L'edifici, on hi havia entre 60 i 80 treballadors, ha estat evacuat després de l'explosió, que ha causat nombrosos danys materials en algunes habitacions tot i que no ha afectat l'estructura de l'edifici.

Els ferits han estat traslladats en un hospital de la ciutat i la policia ha acordonat la zona.

L'àrea en què ha tingut lloc l'atemptat està considerada molt segura, ja que hi ha diverses oficines d'organismes internacionals i l'antiga residència del president pakistanès, Asif Alí Zardari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.