Política

Un soldat dels EUA mata a trets cinc militars en una base de Bagdad

"L'autor dels trets és un soldat nord-americà i està sota custòdia", ha explicat un portaveu de l'exèrcit

Un soldat nord-americà ha matat avui a trets cinc militars a la base de Camp Liberty, situada prop de l'aeroport de Bagdad, segons ha informat l'Exèrcit nord-americà.

"L'autor dels trets és un soldat nord-americà i està sota custòdia", ha explicat un portaveu, el tinent de Marina Tom Garnett. L'exèrcit ha precisat en un comunicat que el tiroteig s'ha produït cap a les dues del migdia, hora local, i no se saben els motius.

L'exèrcit no ha revelat de moment les nacionalitats de les víctimes, informa la CNN. "L'únic que sabem en aquest moment és que cinc membres de les forces de la coalició han mort en el tiroteig", ha afirmat el major Jose Lopez, el responsable de premsa de les Forces Multinacionals a Bagdad.

L'únic que han fet públic de moment és que l'incident està sent investigat i que quan tinguin més dades sobre el succés s'informarà sobre aquesta qüestió.

L'exèrcit té previst emetre càrrecs contra el soldat aquesta mateixa tarda per aquest "fet tràgic i inexplicable", tal com l'ha qualificat el portaveu del Pentàgon, Bryan Whitman.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.