Política

El PP diu que el trapàs de Rodalies arriba "tard i malament" i demana la congelació de tarifes

Recorda que encara hi ha una reivindicació ciutadana pendent, que és el bon funcionament del servei

El portaveu adjunt del PP al Parlament català, Josep Llobert, ha demanat al govern català que la seva primera decisió en assumir la gestió de Rodalies, l'1 de gener, sigui la congelació de les tarifes.

"En el moment de crisi econòmica que vivim, no podem permetre ni la més mínima pujada de preus dels bitllets de Rodalies", ha assenyalat  Llobet, que ha indicat que fa un mes Renfe va anunciar que pujaria les seves tarifes un 5%, molt per sobre de l'IPC.

"Encara hi ha una reivindicació ciutadana que segueix vigent, la més important: el bon funcionament de Renfe Rodalies i no pujar els preus dels bitllets", ha insistit.

Pel diputat popular, el traspàs arriba "malament i tard" ja que estava previst inicialment per al 2009, i ha afegit que les inversions que es contemplen són insuficients.

"És necessari renovar trens, garantir la puntualitat, augmentar les freqüències de pas i millorar el servei", ha declarat Llobet, el qual ha assegurat que les millors no poden acabar únicament amb el canvi de titularitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.