Política

La Falange manté la manifestació del 13 de setembre a Arenys de Munt malgrat la prohibició d'Interior

El partit ultra presenta un recurs davant el TSJC contra la decisió de la conselleria d'ajornar una setmana la concentració contra la consulta sobre la independència de Catalunya

La Falange Española de las JONS ha anunciat que manté la manifestació del 13 de setembre a Arenys de Munt contra la consulta popular sobre la independència de Catalunya, malgrat la decisió d'Interior d'ajornar una setmana la protesta.

En un comunicat, el partit ultra anuncia que el seus serveis jurídics interposaran aquest divendres un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per "la vulneració del dret de reunió que suposa l'arbitrari canvi de data de la convocatòria".

La Falange assegura que en un principi i davant el requeriment d'Interior, "havia manifestat la intenció de no concentrar-se el dia 13 a Arenys de Munt si no se celebrava la consulta", però "en previsió" que es produeixi "un frau de llei i el referèndum se celebri" igualment, el partit ultra "reafirma la seva decisió" de protestar "pel greu atemptat a la unitat d'Espanya que suposa" la celebració de la consulta sobre la independència de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.