Política

La web política de Laporta registra 140.000 lectures en sis hores

"Aquest lloc web és el punt de trobada de tots aquells que compartim el somni d'una nació catalana amb Estat propi", anuncia el president del Barça

L'allau de visites a la nova web política de Joan Laporta no ha estat només cosa dels primers minuts. Un cop s'han superat els problemes tècnics que l'han col·lapsat el primer quart d'hora, a causa del fet d'haver registrat 6.000 lectures per minut, la pàgina ha funcionat amb normalitat i en sis hores, entre les dotze del migdia i les sis de la tarda d'aquest dilluns, s'hi han fet 140.000 lectures, segons l'equip responsable del projecte. La dada ha estat anunciada a la mateixa web a través de Twitter, i en el missatge es detalla que la mitjana ha estat d'unes 24.000 lectures cada hora.

La inauguració d'aquesta web a la xarxa ha estat precedida d'una gran expectació, ja que quan s'havia acabat el compte enrere a les dotze en punt del migdia, la web s'ha encallat només començar per l'allau de visites.

Cap data programada per a les concrecions
A partir d'ara, els responsables del projecte aniran adequant la web a la demanda, que no serà sempre tan alta. De moment, preveuen penjar-hi entre un i dos articles cada setmana, i el ritme "anirà creixent". Amb tot, l'equip de comunicació nega rotundament que hi hagi cap timing preestablert de cara a l'anunci defintiu i concret de l'entrada de Laporta en política i la seva participació en les eleccions. De moment, per tant, no se sap amb qui es presentarà i ni tan sols es diu oficialment que estigui assegurat que s'hi presenta. "Està en un procés de reflexió, i els processos de reflexió no tenen dates concretes", argumenten fonts de l'equip de comunicació.

En aquesta primera jornada, l'encara president del barça ha anunciat: "Continuaré dedicant els millors anys de la meva vida al país que m'estimo. Ha arribat el moment de servir tots junts Catalunya". D'aquesta manera, el president del FCBarcelona encapçala la recent estrenada web, www.laporta2010.cat, des d'on explicarà el seu ideari polític.

A Laporta, tal com diu el seu text de presentació, l'estrena del portal li suposa dos reptes. "En primer lloc, disposar d'un espai des d'on fer-vos partícips dels meus pensaments com a ciutadà de Catalunya i, en segon lloc, copsar també les vostres opinions i reflexions sobre el nostre país", diu.

L'encara president del Barça té la voluntat que aquest nou espai virtual no substitueixi el contacte personal amb aquells que creuen que "Catalunya necessita assolir la seva plenitud nacional al més aviat possible".

"Aquest, per tant, és un graó més per avançar en la construcció d'una Catalunya plena. En la construcció d'un Estat propi que només amb la decisió i fermesa de tots els que ens estimem aquest país podrem fer possible", continua Laporta.

El president blaugrana diu que confia que aquest nou mitjà permetrà donar ressò a les aportacions dels que comparteixen el mateix ideari que ell i que la web "és un pas més per avançar i fer possible el model que necessitem per al nostre país". Laporta també insta tots els que "estimen Catalunya" a trobar-se en aquest portal, on també s'utilitzaran les xarxes socials, com Facebook i Twitter.

Laporta s'acomiada amb un "Visca Catalunya Lliure!" en la seva primera entrada a la web, on també hi ha penjat un vídeo de presentació d'uns 20 segons de durada.

També parlarà del Barça i de les eleccions del club
Altres continguts de la web fan referència al Barça, cosa que implica que no sigui absoluta la separació entre les seves dues facetes de la vida pública. "Ell vol fer una reflexió sobre el país, sobre la societat i també sobre el Barça, és clar que sí. Però parlarà més de qüestions socials i de valors que no pas del dia a dia esportiu", al·lega el seu equip de comunicació. Més endavant, també farà comentaris sobre el procés electoral del club, en el qual ell s'ha posicionat a favor del candidat Alfons Godall, actual menbre de la junta, i s'ha mantingut al marge de la de Jaume Ferrer, que també pertany a la seva directiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Montero haurà d’explicar al Congrés l’acord de finançament amb ERC

barcelona
guerra a gaza

Israel, els EUA i Egipte es reuneixen per buscar un acord sobre el corredor Filadèlfia

barcelona
política

Illa i Collboni prioritzaran habitatge, seguretat, mobilitat i el pla de Barris

Barcelona
estats units

Kamala Harris accepta la nominació demòcrata i promet un nou camí a seguir pels EUA

barcelona
política

Montero intenta calmar ERC i és citada pel PP al Senat

madrid
Finlàndia

Rastrejaran els mòbils per evitar entrades massives de migrants

Barcelona
Estat espanyol

Peinado apunta que del “silenci” de Sánchez se’n poden treure “conclusions”

Barcelona
VENEÇUELA

El Suprem declara la victòria de Maduro enmig d'acusacions de frau

Barcelona
Política

L’alcalde de Banyeres es desdiu i ara diu que no dimiteix

Banyeres del Penedès