Política

Munar es nega a declarar davant del jutge per la seva condició d'aforada

La presidenta del Parlament balear havia de parlar sobre la presumpta trama de corrupció coneguda com a 'cas Maquillatge'

La presidenta del Parlament i presidenta d'honor d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, s'ha negat aquest divendres a declarar davant del jutge del cas Maquillatge sobre presumpta corrupció, acollint-se al seu dret a comparèixer davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears atesa la seva condició d'aforada.

Munar ha comparegut durant uns minuts als jutjats de Palma davant el titular del jutjat d'instrucció 2 de Palma que investiga aquest cas de suposades irregularitats comeses durant la legislatura passada al Consell de Mallorca, quan el presidia Munar.

Munar s'ha acollit a l'article 44 de l'Estatut de les Balears, que estableix la seva condició d'aforada, i, a més, s'ha negat a fer declaracions davant dels mitjans de comunicació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.