Política

Aznar dedica un gest obscè a uns estudiants a Oviedo

L'incident es produeix al final d'una conferència, quan l'exlíder del PP decideix sortir per la porta principal i s'encara als concentrats que l'increpaven

L'expresident José María Aznar va contestar ahir amb el gest obscè del dit aixecat l'escridassada i els insults que li dedicaven un grup d'estudiants a la Universitat d'Oviedo. L'incident es va produir al final d'una conferència, quan l'exlíder del PP va decidir sortir per la porta principal i es va encarar als concentrats que l'increpaven.

L'exmandatari espanyol, que participava en un acte organitzat per la FAES, el laboratori d'idees que presideix, i Noves Generacions, havia hagut d'entrar a la sala d'actes per la porta del darrere a causa de les protestes.

Una trentena d'estudiants van increpar l'expresident espanyol titllant-lo de criminal, assassí i llançant consignes com "Aznar, feixista, tu ets el terrorista". La xiulada que li van fer quan s'adreçava a l'auditori va contrastar amb l'ovació amb què el van rebre a la sala.

Els assistents a l'acte el van interrompre unes quantes vegades amb aplaudiments, i a alguns joves crítics els van treure per la força de l'auditori a causa de la seva actitud.

Fondre's Espanya
Aznar va afirmar durant la conferència que ha dedicat la seva vida a "millorar la situació d'Espanya". En canvi, segons l'expresident, l'equip de govern de José Luis Rodríguez Zapatero "s'ha fos Espanya".

"Aquests senyors que estan dirigint Espanya s'han fos el país i no tenen legitimitat per dir als altres que en vagin a recollir les restes", va afirmar entre aplaudiment dels simpatitzants del Partit Popular.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.