Política

Camacho: "Hem presentat recurs contra la LEC perquè els pares han de poder escollir la llengua vehicular de l'educació dels seus fills"

Qualifica el llibre de Nebrera de "ficció"

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha justificat el recurs presentat contra la llei d'educació de Catalunya (LEC) perquè considera que els pares "han de poder escollir la llengua vehicular dels seus fills".

Camacho assegura que el PP ha actuat de "forma coherent" amb la presentació del recurs, tot i que ha remarcat que el partit no està en contra que la llengua vehicular sigui el català, sinó a favor del dret dels pares a escollir. En una entrevista  a Catalunya Ràdio, també ha expressat el desig que professors d'arreu de l'Estat puguin venir a Catalunya a exercir la seva professió.

Pel que fa a la nova llei del cinema, que en quatre anys obligarà que la meitat de les pel·lícules que s'estrenin siguin en català, Camacho ha dit que encara no s'ha plantejat presentar un recurs, tot i que ha remarcat que el PP no està d'acord en el "model sancionador" del nou projecte de llei. "S'ha de donar impuls al cinema en català, però no estic d'acord que s'hagi de fer amb polítiques intervencionistes".

Sobre la decisió de Montserrat Nebrera de deixar el PP i l'escó al Parlament, Camacho ha assegurat que "això" no provocarà cap problema dins el partit, que existia abans i continuarà existint després d'aquest cas. A més, ha qualificat el llibre que ha escrit Nebrera de "ficció".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona
POLÍTICA

Mor Frederic Prieto, primer alcalde de Cornellà de Llobregat en democràcia

Cornellà de Llobregat
tribunal

Una jutge si que amnistia Homs per malversació, desmarcant-se del Suprem

barcelona
Estats Units

Trump accepta la nominació i fa una crida a la “unitat”

Barcelona
Política

Rull torna a Lledoners

barcelona
política

La seguretat i el blindatge del Campus de Salut, prioritats de Junts pel proper curs

girona