Política

La portaveu del govern nega que s'encarregués "cap informe sobre mitjans de comunicació o periodistes"

Aurora Masip assegura que es va encarregar un estudi per conèixer la imatge del tripartit en l'opinió pública. Descarta possibles dimissions

La portaveu del govern català, Aurora Masip, ha assegurat que "en cap cas es va encarregar un informe sobre mitjans de comunicació o periodistes" i ha descartat que hi hagi dimissions.

Després de la reunió de govern de cada dimarts i preguntada pels periodistes, Masip ha assegurat que a principi de la legislatura es va encarregar un estudi d'assessorament extern, que va costar 27.000 euros, amb l'objectiu de conèixer millor la imatge que l'opinió pública tenia del tripartit. La portaveu ha evitat donar el nom de la persona que va encarregar l'informe i que després el director general de Comunicació Corporativa, Jordi Fortuny, va executar. Masip ha assegurat que l'informe va ser una "necessitat professional" que va sortir de diverses oficines de comunicació del govern.

Masip també ha evitat les contínues i incisives preguntes dels periodistes sobre l'informe assegurant que l'anàlisi de l'opinió d'articulistes en diferents mitjans de comunicació, com Vicenç Villatoro, Iu Forn o Pilar Rahola, era una "petita part" de l'estudi. A més, ha reiterat diverses vegades la "transparència" amb què actua el govern, que a més d'oferir la possibilitat als diputats per accedir als diferents informes, ha ordenat una auditoria sobre els informes encarregats durant l'any 2007 i que el conseller d'Economia, Antoni Castells, va assegurat que n'hi havia molt "d'inútils",


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.