Política

Duran i Lleida retreu a Zapatero que no hagi escoltat les propostes "raonades" dels partits

El portaveu de CiU al Congrés ha manifestat que li sembla "greu" que el govern espanyol accepti les reformes perquè "ens les imposa Europa"

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha acusat el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de no haver escoltat les propostes "raonades" dels partits polítics al Congrés i en canvi que sí que "prefereixi" actuar sota la "pressió internacional".

Duran ha manifestat que li sembla "greu" que el govern espanyol accepti les reformes perquè "ens les imposa Europa" en lloc de fer-les "per iniciativa pròpia, per responsabilitat, per sentit comú i al nostre ritme", tal com ha demanat CiU en els últims dos anys.

En aquesta línia el líder convergent ha recordat a Zapatero que el seu grup ha demanat en els darrers temps l'aprovació d'unes mesures "equivalents" a les que en aquests moments demana "institucionalment la UE".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.