Política

Rajoy proposa un nou contracte amb indemnització progressiva en cas d'acomiadament

El president del PP no ha precisat quants dies es pagarien com a màxim amb aquesta nova modalitat contractual, però ha recordat que el de 33 dies per any d'indemnització s'ha usat poc

El president del PP, Mariano Rajoy, ha proposat aquest divendres un nou contracte de treball amb una indemnització per acomiadament proporcional al temps treballat en lloc dels 45 dies per any fixos que s'aplica actualment.

De fet, Rajoy ha comminat el govern espanyol a assumir aquestes i altres propostes després de subratllar que anirà a la reunió del 25 de febrer "sense cap confiança" i que no s'ha d'"esperar fins dijous per dir a Zapatero que faci algunes coses".

Rajoy ha explicat que aquest nou contracte que defensa crear és una alternativa als dos més usats, el que preveu una indemnització de 45 dies per any treballat i el temporal, que s'aplica en el 30% dels casos, segons el PP, i que no preveu indemnització.

El president del PP no ha precisat quants dies es pagarien com a màxim amb aquesta nova modalitat contractual, però ha recordat que l'any 1997 es va posar en marxa un contracte amb 33 dies d'indemnització que s'ha usat poc i que ara se'n pot preveure un altre amb indemnització variable en funció del temps treballat.

Preguntat per si comparteix la idea de CiU d'un contracte amb 20 dies d'indemnització per acomiadament, ha comentat que es "pot parlar" d'això, però ha mostrat la seva preferència per una modalitat de contracte amb indemnització progressiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Un manifest insta a moure’s contra l’emergència lingüística als Països Catalans

prada
Política

Xavier Amor deixa l’alcaldia de Pineda per anar a la Generalitat

Barcelona
administracions

Els Mossos d’Esquadra incorporen 850 nous agents

barcelona
guerra a europa

Rússia repel·leix un intent d’incursió ucraïnesa a Briansk

barcelona
Política

Berni Álvarez, el nou conseller d’Esports, s’acomiada de Tarragona

Tarragona
guerra a gaza

Biden urgeix Netanyahu a tancar l’acord d’alto el foc

barcelona
política

Els socialistes intenten calmar ERC: “compliran” amb el pacte de finançament

barcelona
Estats Units

L’‘entrenador Walz’ accepta la nominació demòcrata a vicepresident dels EUA

barcelona
política

Els Mossos admeten errors en el dispositiu per detenir Puigdemont

barcelona