Política

Les últimes enquestes donen la victòria al PP a les europees

Els populars superarien els socialistes per una forquilla d'entre 4 i 2 punts

El PP superaria el PSOE en les eleccions europees del pròxim 7 de juny, segons apunten les últimes enquestes dels diaris El País, El Mundo i ABC. Segons l'enquesta que va encarregar El País, el Partit Popular trauria gairebé quatre punts al Partit Socialista de manera que els populars obtindrien el 43% dels vots i els socialistes el 39,3%. El sondeig del diari El Mundo indica que el PP supera en 2,2 punts al PSOE.

El PP aconseguiria el 42,8% dels vots mentre que el PSOE obtindria el 40,6%. L'enquesta encarregada per ABC indica que els populars traurien dos punts més que el PSOE i estima que el PP obtindria el 40,9% dels vots mentre el PSOE aconseguiria el 38,7% dels vots.

D'altra banda, l'enquesta de La Vanguardia qualifica d'empat tècnic el resultat entre PP i PSOE, però destaca que la incògnita sobre la participació afavoreix els socialistes, que obtindrien un petit avantatge de gairebé 1,5 punts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.