Política

Garzón implica diputats del Congrés i senadors en la trama de corrupció que esquitxa el PP

El jutge Baltasar Garzón ha trobat indicis contra almenys dos diputats del Congrés o senadors del PP en relació al cas "Gürtel", pel que ha preguntat a la Fiscalia Anticorrupció si ha d'inhibir-se de la causa a favor del Tribunal Suprem (TS). Els nous implicats són el senador per Cantàbria i tresorer del PP, Luis Bárcenas, i l'eurodiputat Gerardo Galeote.

El magistrat de l'Audiència Nacional ha donat un termini de 48 hores a la Fiscalia Anticorrupció perquè respongui "urgentment" si manté la seva petició d'inhibició davant els Tribunals Superiors de Justícia de Madrid i el País Valencià o si considera més procedent realitzar una única inhibició davant el Suprem.

En aquesta petició de Garzón, notificada dues hores després que el PP s'hagi querellat contra el jutge per prevaricació i després d'aixecar parcialment el secret de sumari, s'explica que un nou informe policial presentat aquest dimecres a les 15.30 hores posa al descobert nous casos d'aforats que implicarien la intervenció del Tribunal Suprem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.