Política

Zapatero demana als bancs que concedeixin crèdits a empreses i famílies per sortir de la crisi

El president del govern espanyol i secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha demanat aquest diumenge als bancs el seu "suport" per sortir de la crisi i que concedeixin crèdits a les empreses i famílies.

"No és el moment de grans beneficis, és el moment de donar suport al crèdit i el finançament a les empreses i les famílies", ha afirmat durant un acte electoral a Lugo. Zapatero, que ha recordat que sempre ha donat suport a les entitats financeres "perquè la seva estabilitat és imprescindible", també ha demanat "responsabilitat" a les comunitats autònomes, ajuntaments, empresaris i treballadors.

"Tots podem aportar alguna cosa", ha continuat el president espanyol, el qual ha apel·lat a l'"optimisme, el treball, l'honestedat i la solidaritat de les polítiques socials", davant les receptes que defensa el PP, "com la rebaixa dels salaris, facilitar els acomiadaments i no incrementar les pensions". Les solucions dels populars, ha afirmat Zapatero, "són una factura molt cara per a la majoria i una factura molt barata per a una minoria".

Zapatero, que ha fet aquestes declaracions durant un míting electoral a Lugo amb motiu de la campanya gallega, ha lamentat que el principal partit de l'oposició estigui més pendent de les seves "lluites internes" que "d'ajudar Espanya a sortir de la crisi".

Pel cap de l'executiu espanyol, la sortida a la crisi també passa per un augment de les beques, un augment del benestar i el suport als aturats. "Vencerem la crisi i en sortirem enfortits", ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.