Política

Matas, suspès de militància del PP

L'expresident de les Illes ha demanat la baixa temporal voluntàriament per no perjudicar el partit, segons la mateixa formació

El Partit Popular de les Balears ha acceptat la petició de suspensió temporal de militància presentada aquest dilluns per l'expresident de les Illes Jaume Matas "per no perjudicar políticament el Partit Popular", segons la mateixa formació.

En un comunicat, el PP afirma que "accepta i respecta" la decisió de Matas, que va ser president de les Balears  dues legislatures (1996-1999 i 2003-2007) i ministre de Medi Ambient amb el president espanyol José María Aznar.

Matas, imputat en el cas de corrupció Palma Arena, ha demanat la baixa temporal com a militant del PP a causa d'aquest procediment judicial. De fet, la presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, ja havia demanat públicament al seu company de partit que sol·licités la seva baixa voluntàriament i havia advertit que, si no ho feia, el partit hauria de prendre "mesures".

Mentrestant, el procediment judicial s'ha alentit momentàniament aquest dilluns, ja que el jutge del cas Palma Arena ha ajornat fins demà la decisió sobre les mesures cautelars que s'han d'aplicar a l'expresident de les Illes. La Fiscalia Anticorrupció demana una ordre de presó provisional només eludible amb una fiança molt alta, de tres milions d'euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.