Política

De la Vega acusa el PP d'atacar jutges i policia per no haver d'explicar els escàndols que l'afecten

La vicepresidenta de l'executiu espanyol insta Rajoy a aturar les crítiques “irresponsables i insensates” i rectificar

La vicepresidenta del govern espanyol María Teresa Fernández de la Vega acusa el Partit Popular de llançar atacs contra jutges, fiscals i policies per no haver de donar explicacions sobre els casos que són investigats per la justícia.

“Encara no han donat ni una sola explicació”, ha afirmat De la Vega després del Consell de Ministres d'aquest dijous, en relació amb les acusacions d'espionatge contra el govern, jutges i forces policials que han formulat els màxims dirigents del PP, com Mariano Rajoy, María Dolores de Cospedal i Javier Arenas, i fins i tot Alícia Sánchez-Camacho a Catalunya. Per la vicepresidenta, el PP vol projectar “ombres de sospita contra l'Estat de dret i contra tothom perquè és ell qui té problemes amb la justícia”.

De la Vega insta el màxim dirigent del PP a reconèixer que s'han equivocat amb les seves actituds “irresponsables i insensates” i “defensar la feina de la justícia”. En aquest sentit, subratlla que “res d'això no existiria si no hi hagués Correas i Bigotes”, en relació a dos dels implicats del cas Gürtel, i si el president del PP, Mariano Rajoy, “hagués tallat d'arrel la situació”. La número dos del govern espanyol ha recomanat al PP “menys victimisme, més explicacions i més col·laborar“ a superar els problemes importants, com la crisi econòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.