Política

Pujol creu que serà necessari manifestar-se després de la sentència del TC

Ha matisat que no es tracta de convocar una manifestació "i ja està", sinó de fer una "acció de conjunt"

El president d'honor de CIU, Jordi Pujol, ha afirmat avui que "probablement" serà necessària una manifestació per defensar l'Estatut de Catalunya però que, en tot cas, aquesta haurà de tenir lloc després de la sentència que dictarà el Tribunal Constitucional (TC) i no abans.

Ha matisat que no es tracta de convocar una manifestació "i ja està", sinó de fer una "acció de conjunt". Pujol ha assegurat que tant el govern, com el seu president, José Montilla, i els partits que el conformen haurien de pronunciar-se sobre la sentència, però que el paper principal haurà d'ocupar-lo el Parlament, ja que va ser qui la va aprovar.

Després d'un sopar amb militants a Sant Joan de les Abadesses (Girona), el fundador de CIU ha explicat que s'haurà de veure com queden les coses després de la sentència. En cas que la sentència sigui contrària, ha encoratjat a seguir lluitant pel "futur del país".

A la pregunta de si la possible pujada d'impostos li sembla bé, ha sentenciat: "no em sembla res". Ha subratllat que la crisi econòmica ha estat portada "amb els peus" pel govern central i que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, no té "capital de confiança" i actua "amb una gran frivolitat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.