Política

Obama, partidari de mantenir l'embargament a Cuba

L'aspirant a la candidatura demòcrata permetrà viatjar i enviar diners a l'illa

Barack Obama s'ha mostrat amb intenció de mantenir l'embargament a Cuba en cas que arribi a president dels Estats Units. L'aspirant a la candidatura presidencial demòcrata ha fet aquestes declaracions en terreny adobat de l'anticastrisme, Miami. Així mateix, el senador per Illinois s'ha mostrat favorable a un apropament amb els països de l'Amèrica Llatina basat en una agenda que promogui la democràcia, la seguretat, el creixement econòmic, l'assistència financera i iniciatives regionals energètiques.

TRot i advocar pel manteniment de l'embargament,a cuba, Obama s'ha mostrat favorable a permetre els viatges de familiars i l'enviament de diners. "Ha arribat l'hora d'una nova estratègia –ha assegurat el candidat–. No hi ha millors ambaixadors de la llibertat que els cubanoamericans. Per això autoritzarè immediatament els viatges i les remesses familiars a l'illa sense límit. Ha arribat l'hora que els cubanoamericans puguin veure les seves mares i els seus pares, les seves germanes i els seus germans". Obama ha afegit que "ha arribat l'hora de deixar que els diners dels cubanoamericans minvin la dependència dels seus familiars del règim de Castro".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.