Política

Montilla diu que la publicació de les balances no és un regal a CiU, sinó un "compromís" i un "gest coherent"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat aquest dimecres que la publicació de les balances fiscals és un gest de coherència del govern espanyol i ha negat que fos un "regal" al secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida.
El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, va fer aquest anunci aquest dimarts en resposta al líder d'Unió durant el debat d'investidura al Congrés. Montilla ha recordat que aquesta ja era una promesa electoral dels socialistes a la campanya.

"Desenvolupar l'Estatut, abordar el nou finançament, publicar les balances fiscals és complir amb el programa electoral i amb les demandes del president", ha afirmat Montilla.

El president ha negat que actuacions com aquesta siguin una pinça al govern feta pel l'executiu espanyol i CiU. De fet, el president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, va acusar el gabinet de Zapatero de fer una pinça amb CiU al govern d'entesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.