Política

Centenars de persones participen en les marxes contra ETA a Bilbao i Pamplona i de suport a Otegi a Elgoibar

Centenars de persones s'han manifestat en les marxes simultànies que s'han celebrat a Pamplona i Bilbao en protesta contra la ruptura de l'ato el foc d'ETA. La manifestació convocada per l'esquerra abertzale en suport d'Arnaldo Otegi també ha rebut el suport de centenars de persones pels carrers d'Elgoibar

Diversos milers de ciutadans secunden la manifestació convocada per Gesto por la Paz a Bilbao per reclamar la desaparició definitiva d'ETA. La marxa ha sortit a un quart menys cinc minuts de set de la tarda de la plaça del Sagrado Corazón sota el lema És el nostre dret: pau i llibertat. ETA ez.

A la marxa s'hi han afegit membres del govern basc, del PNB, PSE-EE, PP, EA i EB per expressar la seva repulsa a la decisió de la banda armada de posar fi a l'alto el foc i reiniciar les seves activitats terroristes.

La manifestació en suport d'Arnaldo Otegi, que va ingressar a la presó per ordre de l'Audiència Nacional ahir divendres, també ha rebut el seguiment de centernars de simpatitzants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.