Política

Un camió-bomba fa 12 morts i 30 ferits a l'Iraq

Dotze soldats iraquians han mort i almenys 30 persones han resultat ferides per l'explosió d'un camió-bomba llançat contra un lloc de control militar a uns 60 quilòmetres al sud de Bagdad, segons han informat fonts policials del país.

El camió-bomba, que pel que sembla estava carregat amb algun líquid inflamable, anava conduït per un suïcida que s'ha abraonat contra el lloc de control establert en la zona de Yarf Al Sajr, pròxima a Hilla, capital de la província de Babel. L'explosió també ha destruït diversos vehicles i ha causat greus danys en els edificis propers.

L'àrea s'ha perpetrat l'atemptat està situada en el denominat "triangle de la mort", on es mostra molt activa la insurrecció, i és escenari freqüent d'enfrontaments entre sunnites i xiïtes.

Els membres de l'Exèrcit i la Policia són el blanc predilecte dels grups de la resistència iraquiana per considerar-los col·laboracionistes amb les forces nord-americanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.