Política

Reagrupament llança una campanya pel sí per al 13-D

La formació de Carretero ha dissenyat un cartell i convida els independentistes a descarregar-se'l, imprimir-lo i distribuir-lo. També proposen demanar el sí mitjançant les xarxes socials d'internet

Reagrupament ja ha iniciat la seva primera campanya electoral: la que té com a objectiu demanar el sí en les consultes independentistes que es faran en 161 pobles catalans el 13 de desembre.

Amb el lema, De l’autonomia a la independència: Fem un primer pas per al futur del nostre poble. Per patriotisme i dignitat!, Reagrupament ha iniciat aquest divendres la campanya. Han dissenyat un cartell per demanar el sí, jugant amb els colors corporatius de la formació de Joan Carretero, i en repartiran 80.000 exemplars a les coordinadores locals perquè en facin difusió.

El cartell també es pot descarregar, en format PDF, de la web d'Rcat, que proposa als afiliats i simpatitzants que l'imprimeixin per difondre'l. I aposten també per una campanya a través d'internet, aprofitant les xarxes socials, com ara Facebook i Twitter, o fins i tot els blogs o el mateix correu electrònic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.