Política

ERC creu que l'anunci de Zapatero d'estudiar el transvasament del Roine és una "punyalada per l'esquena" a la Generalitat

Debat d'Investidura

La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha valorat avui la promesa del candidat del PSOE José Luis Rodríguez Zapatero d'"estudiar" la proposta de CiU de fer un transvasament del Roine com "una punyalada per l'esquena" contra el govern de la Generalitat, integrat per PSC, ERC i ICV-EUiA.
Segons la portaveu del grup d'ERC, que Zapatero hagi promès a CiU estudiar el transvasament del Roine representa, més que res, "una fugida cap endavant" i un gest d'acostament al seu portaveu, Josep Antoni Duran i Lleida, per aconseguir futurs suports, si bé ha considerat que no tindrà cap efecte ja que la situació d'emergència actual requereix solucions immediates.

Simó ha afegit, no obstant això, que tenia la impressió que amb aquesta promesa Zapatero havia volgut donar "una certa punyalada per l'esquena al govern de la Generalitat i al seu president (José Montilla)".

L'actual president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ja va advertir dissabte passat que que Zapatero "està fent la 'pinça' al govern català, en aliar-se amb CiU en les propostes per fer front a la situació de sequera que pateix Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.