Política

Augmenten fins a 14 els casos sospitosos de la grip nova a Catalunya

Continua havent-hi sis malalts diagnosticats amb certesa, mentre la resta esperen el resultat definitiu de les anàlisis

Catalunya ha registrat dos sospitosos més de patir la grip nova aquest divendres a la tarda. Es tracta de dos nois, de 19 i 21 anys, i han estat atesos a l'hospital de Sant Pau, a Bareclona. Amb aquests dos, que s'afegeixen al del noi de 24 anys comunicat avui al matí, ja són 14 els afectats que esperen els resultats definitius de les anàlisis, després d'una primera prova que ha detectat que pateixen un virus de la grip no habitual. Mentrestant, es manté el nombre de casos catalans confirmats en 6, segons el ministeri.

En el conjunt de l'Estat espanyol, el nombre de casos sospitosos baixa fins els 108, de forma que les investigacions fetes fins ara han permès descartar 46 casos en les últimes hores. La baixada més significativa s'ha registrat a Madrid, on s'han descartat 12 casos.

En tots els casos confirmats excepte un que hi ha a Catalunya, es tracta de viatgers que feia poc que havien estat a Mèxic. La situació de totes aquestes persones no és greu, ja que responen bé al tractament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.