Política

Laporta comença la seva campanya per internet

“Tots junts farem país” diu al Twitter, mentre anuncia la web Laporta2010

L’actual president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, va començar ahir el que té tot l’aspecte d’una campanya política a través d’internet, amb la vista posada en les eleccions catalanes. Va obrir un compte a la xarxa d’informació Twitter amb el nom Laporta2010, en al·lusió a les eleccions previstes per a l’octubre, amb tot de simbologies nacionals.

En absència total d’emblemes del Futbol Club Barcelona, el fons del seu perfil és una gran bandera catalana, i a la foto apareix el possible polític somrient i també amb el fons d’una altra quadribarrada. No hi surt, en canvi, cap símbol independentista.

A l’escrit del Twitter, que només permet textos de 140 caràcters com a màxim, l’actual president barcelonista anuncia la posada en marxa d’una web que també portarà el nom de Laporta2010. “Benvinguts! Molt aviat ens trobarem al meu nou lloc web: www.laporta2010.cat”, i afegeix que “Tots junts farem país!”.

A hores d’ara aquesta web encara no està operativa, però al Twitter en pocs minuts ja tenia 22 seguidors, alguns d’ells simples curiosos. L’encara president del Barça va participar abans-d’ahir, al costat de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, en la presentació del llibre Què pensa Josep M. Ballarín. Precisament, Laporta va aprofitar l’acte per anunciar la pròxima posada en funcionament de la seva web. Fonts pròximes al president del Barça van explicar a l’AVUI que aquesta web estarà activa d’aquí uns deu dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.