Política

Acaba la reunió entre Zapatero i Rajoy a la Moncloa

La reunió entre el president del Govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy, ha durat noranta minuts aproximadament i ha acabat als volts de dos quarts d'una.

Mariano Rajoy farà una compareixença pública durant aquest matí a la seu central del Partit Popular. Seguidament s'espera que la vicepresidenta del govern, Maria Teresa Fernández de la Vega comparegui davant els mitjans a la Moncloa.

Inici puntual
La reunió ha començat puntualment a les onze del matí, quan Zapatero ha rebut el líder de l'oposició a la porta del palau. Quan ha arribat Rajoy els dos polítics s'han donat la mà i han posat per a la premsa.

La nova situació política creada després del trencament de la treva d'ETA monopolitza l'agenda de la reunió. Zapatero demanarà unitat en la lluita antiterrorista i Rajoy exigirà la il·legalització d'Acció Nacionalista Basca.

La d’avui és la vuitena reunió que els dos principals líders polítics espanyols celebren en més de tres anys de legislatura. La darrera va ser el 8 de gener, dies després de l’atemptat de la T-4 de Barajas i en plena escalada de retrets.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.