Política

Montilla anuncia que "Catalunya ha dit no a la dreta"

Badia alerta que al conjunt de l'Eurocambra hi haurà "una dreta més potent"

"Els ciutadans de Catalunya han vist en la proposta que encapçalava Maria Badia una proposta al servei dels seus interessos, dels ciutadans de Catalunya, d'Europa i d'Espanya". Així ha resumit el primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, que ha sortit a celebrar la victòria del PSC a Catalunya en les eleccions europees abans que es fessin públics els resultats oficials.

"A Catalunya han fracassat els que volien presentar aquestes eleccions com un avançament de les autonòmiques", ha dit. "Catalunya és un cop més d'esquerres i catalanista. Ha passat pàgina i no tornarà enrere, i ha dit no a la dreta espanyolista, conservadora i anticatalana", ha afegit. "Aquests resultats ens donen als socialistes la responsabilitat de representar Catalunya a Europa", ha sentenciat.

Després de la intervenció de Montilla, ha comparegut Maria Badia, la candidata del PSC situada més amunt en la llista del PSOE en aquestes eleccions. Badia ha anunciat al seus votants que no defraudarà la seva confiança. "Ens comprometem a treballar cinc anys per defensar els treballadors, els emprenedors, els joves. Ho tindrem una mica més difícil que fins ara, perquè els resultats globals no són bons per a les forces de progrés, i tindrem al Parlament europeu una dreta més potent i una extrema dreta també més potent, de manera que haurem de fer més esforços per defensar l'Europa social que volem", ha advertit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.