Política

Ferran emplaça Agustí Colomines a "anar al jutge" i Pujol diu que CDC "no té res a amagar"

El portaveu adjunt del PSC lamenta que el director de la Fundació Trias Fargas perdés el control i fes unes declaracions "lamentables"

El portaveu parlamentari adjunt del PSC, Joan Ferran, ha instat aquest dilluns el director de la fundació Ramon Trias Fargas, Agustí Colomines, a "anar al jutge" després que divendres passat amenacés amb "estirar de la manta" per destapar casos de finançament de partits polítics que podrien ser objecte d'investigació i convertir Catalunya en Itàlia.

Ferran ha fet aquestes declaracions en una tertúlia a COMRàdio, en què també ha participat el portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, que ha reiterat que CDC i la Fundació Trias Fargas "no tenen res a amagar. Passa que no volem alimentar el soroll", ha remarcat.

Ferran ha lamentat que Colomines, vinculat a un partit "tan seriós" com CDC, perdés el control i fes unes declaracions que ha titllat de "lamentables". A més, ha instat  Colomines a anar al jutge si realment té proves que s'hagin comès delictes.

El portaveu socialista també ha desaprovat que CDC deixi en mans de Colomines i també de Felip Puig les explicacions sobre les donacions que la Trias Fargas ha rebut del Palau de la Música. També ha afegit que "el silenci d'Artur Mas és encara més lamentable".

Ferran i Pujol també han polemitzat sobre l'actuació que ha tingut davant d'aquest assumpte el Síndic de Comptes, Joan Colom. Segons el portaveu nacionalista, Colom ha actuat amb ganes d'"embrutar".

En canvi, Ferran ha dit que la Sindicatura de Comptes "ha trobat el que ha trobat" en la Trias Fargas, i ha assegurat tenir la percepció que Joan Colom actua correctament i des de la independència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.