Política

El Bloc de Gandia denuncia que el govern local desmantella l'administració

Al Bloc-Verds de Gandia no li preocupa qui estarà al front de Serveis Urbans, perquè l'àrea quedarà desmantellada amb la nova empresa mixta. Els econacionalistes mostren la seua satisfacció per la recuperació de la regidoria d'Immigració, però denuncien que es fa únicament amb caràcter electoral, després que Orengo la suprimira aquesta legislatura.

Els denunciants d'aquest hipotètic desmantellament, consideren compatible i enriquidor que hi haja relació entre les persones que treballen a l'ajuntament i els col·lectius socials i és per això que afigen que «si una associació considera que un dels seus representants aprofita el seu càrrec en benefici polític, ho ha de resoldre internament i no ha d'anar a para al plenari de la corporació».

Per a Josep Moyà, resulta ben difícil que algú es crega que el Gabinet de l'Alcaldia, treballa per a tots, quan en l'explicació de la remodelació, el mateix alcalde diu que respon a un intent d'augmentar les expectatives electorals del PSOE.

Aquestes són les raons per les quals El Bloc-Verds de Gandia denuncia que l'administració es troba desmantellada «al més pur estil del PP».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.