Política

El PSOE de Gandia contesta les valoracions del Bloc

El tinent d'alcalde assegura que el Bloc-Verds de la localitat té problemes de psiquiatria perquè encara no sap el paper que ha de jugar en aquesta legislatura.

El tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat i portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha respost a les declaracions del Bloc-Verds sobre els canvis de govern anunciats la passada setmana recordant que «per a Jose Manuel Orengo primer és Gandia».

Però, a més d'això, ha afirmat, que «qui té realment un problema de psiquiatria és el Bloc, que encara no sap quin és el seu paper en esta legislatura». Un paper, ha afegit, «que li donaren els ciutadans a les urnes i que encara no han assumit», fent referència la seua decisió de no entrar a formar part del govern municipal a l'inici de la legislatura, com els va propossar l'Alcalde.

Així, Mascarell entén que el Bloc ha de replantejar-se la forma de fer oposició perquè resulta «paradoxal» que, fa una setmana, el Bloc es mostrara favorable a la recuperació de la regidoria d'Integració Social, que comptarà des d'ara amb una delegació específica, «i que ara alguns representants del Bloc critiquen la mesura que recolzaven fa uns dies».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.