Política

Aznar fitxa María San Gil per a la seva fundació

Política

Una de freda i una de calenta. Això és el que s'està trobant el president del PP, Mariano Rajoy, durant els últims dies de Nadal. I és que, si bé va començar l'any donant-se una alegria amb l'anunci de Jaime Mayor Oreja com a cap de cartell a les eleccions europees, ara és el seu antecessor com a líder del partit, José María Aznar, qui li dóna un maldecap. Com? Doncs fitxant i, sobretot, fent que es torni a parlar d'un dels pitjors episodis per al de Pontevedra: l'expresidenta del PP basc, María San Gil.

Aznar, en qualitat de dirigent de la FAES, la fàbrica d'idees del Partit Popular, ha demanat a San Gil que treballi amb ell. La seva primera missió serà aquest dimecres mateix, en una trobada amb joves llatinoamericans a Santiago de Xile, per parlar d'un dels seus temes predilectes: el terrorisme.

D'Aguirre a San Gil
Durant els darrers mesos, Aznar està fent flacs favors a Rajoy. L'últim també el va protagonitzar de bracet amb una dona. Va ser amb la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, en una reunió amb joves populars a la localitat de Las Rozas. Els que l'envolten asseguren que l'expresident espanyol no vol tornar però admeten que la seva personalitat l'obliga a clavar cops de punys ideològics a la taula de tant en tant. Sigui com sigui, el fitxatge de San Gil és una altra punyalada perquè revifa l'adéu traumàtic de la dirigent basca, quan es va negar a firmar la ponència política del PP al congrés de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.