Política

CiU se suma a la petició de Carod perquè el PP accepti l'Estatut

El portaveu de CiU i futur secretari general adjunt de la formació, Felip Puig, s'ha sumat a la petició del vicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Rovira demanant que el PP retiri el seu recurs d'inconstitucionalitat contra l'Estatut.

Puig, en un comunicat, considera que tot el Congrés del PP "pot quedar reduït només a una operació de maquillatge, si el PP no retira el seu recurs contra l'Estatut de Catalunya". "Aquest haurà de ser el primer pas del gir a la moderació de Rajoy, per demostrar que la seva operació respon a un canvi d'estratègia i no únicament a un relleu de noms i persones" ha assenyalat Puig.

Felip Puig opina que a "Rajoy li queda molt camí per recórrer si vol recuperar la credibilitat a Catalunya". També valora "l'esforç de Mariano Rajoy per girar full de l'aznarisme", si bé demana que no es limiti a una "farsa mediàtica".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.