Política

Visites de 139 països del món a la web política de Laporta

Els responsables de la pàgina afirmen que s'han registrat 268.000 consultes en les primeres 24 hores

Un total de 268.000 visites durant les primeres 24 hores. Visites que han generat 537.000 pàgines vistes. Aquestes són les dades fets públiques pels responsables de la web política de Joan Laporta, posada en marxa aquest dilluns, 1 de març, a les dotze del migdia, després d'un compte enrere de quatre dies que havia contribuït a generar l'expectació buscada.

Aquest èxit, de fet, va provocar problemes tècnics ahir al matí, en la primera mitja hora del funcionament de la web. Un cops resolts, l'allau va continuar, i aquest dimarts al matí tornava a costar entrar-hi. Segons expliquen els responsables del projecte www.laporta2010.cat, s'han rebut una mitjana de 100 visites per segon, i només la meitat han estat procedents de Catalunya. Les mateixes fonts afirmen que han registrat lectures procedents d'ordinadors situats en 139 països del món.

Segons aquestes dades, la demarcació de Barcelona hauria estat la més productiva, amb un total de 113.200 visites. A Girona se n'han produït 11.400, a Tarragona 8.700 i a Lleida, 5.600.

Fora de Catalunya, l’Estat espanyol ha estat el territori on s'han generat més consultes a www.laporta2010.cat, seguit del Regne Unit, els Estats Units, Alemanya i França. Dins del capítol espanyol, Madrid és l'àrea que s'ha mostrat més interessada pel que podia dir el president del Barça en l'eina multimèdia que se suposa que farà servir per al seu llançament polític. Un total de 39.100 visites s'haurien generat des de Madrid.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.