Política

El PSPV de Benidorm proposa l'alcalde trànsfuga com a cap de llista

L'agrupació local socialista recolza Agustín Navarro en qualitat d'independent

El PSPV-PSOE no està per a desaprofitar les oportunitats i sembla que la possibilitat de mantindre l'alcaldia de Benidorm pot més que qualsevol altra consideració. L'agrupació local del partit va decidir proposar ahir com a cap de llista l'actual alcalde, Agustín Navarro, que va convertir-se en primer edil gràcies a una moció de censura emparada per un trànsfuga del PP.

Navarro, que va abandonar el partit abans de formalitzar la maniobra, figuraria com a independent cas que al remat prospere la iniciativa.

La proposta ha comptat amb l'aval de tota l'executiva socialista de Benidorm. Ara serà el comitè de garanties electorals del PSOE el que tindrà l'última paraula. Amb tot, el secretari general del PSPV a Benidorm, Rubén Martínez, va advertir que una negativa de la direcció federal seria interpretada per l'agrupació com a una “desautorització”.

Navarro va ser declarat trànsfuga per la comissió de seguiment del Pacte Antitransfuguisme en juliol al costat dels altres deu regidors socialistes que votaren el seu nomenament, entre ells Maite Iraola, mare de la secretària d'Organització del PSOE, Leire Pajín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.