Política

Josep Manel Orengo es presenta pel PSOE a l'alcaldia de Gandia

Assegura que cal comptar amb totes les persones que estan a gust amb el model de ciutat que representa la seua formació política.

José Manuel Orengo, secretari general de l'Agrupació Socialista de Gandia i alcalde de la ciutat, ha estat proclamat com a candidat del Partit Socialista a l'alcaldia, en les eleccions municipals que se celebraran en 2011.

L'anunci l'ha fet la presidenta de l'Agrupació, Mari Carmen Pérez, qui ha explicat que «la candidatura de José Manuel Orengo, ha sigut l'única que s'ha presentat al procés de primàries que ell mateix va demanar a l'assemblea del partit i ha aconseguit més del 80% dels avals dels militants socialistes de la ciutat».

Orengo, per la seua part, ha explicat que «assumeix esta responsabilitat amb molta alegria en comprovar que la majoria de la militància ha optat per obrir el partit el partit a la societat i per encetar una nova manera de fer política a Gandia».

L'alcalde de Gandia i candidat socialista a la reelecció ha afirmat que «cal contar amb totes les persones que estan a gust i es reconeixen en el model de ciutat que representem els socialistes i del qual tan orgullosos ens sentim, perquè en ell caben tots els que consideren que Gandia és el més important».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.